Nyheter

Ymer nära skräll i Miami

Mikael Ymer klarade bedriften att kvala in i Mastersturneringen i Miami och det var nära en skräll i första omgången.

Argentinaren Leonardo Mayer, rankad 62, fick en liten revansch då han 2017 förlorade mot Elias Ymer i Stockholm Open. Denna gången stod yngre brodern Mikael Ymer för motståndet på bana Butch Buchholz i Miami.

Mikael fick en bra start på matchen och tog första set med 6-4. I andra set svek förstaserven svensken vilket gav fördel för argentinaren som trots eget uselt servande kunde gå vinnande ur det andra set. I det tredje hade Mikael möjligheter men det var den 31-årige Mayer som förvaltade breakboll samtidigt som Mikael hade tre försök men det gick inte vägen denna gången.

Trots förlust är det såklart kul och viktigt att vi har svenskar representerade i tävlingar med denna höga status.

Back to top button