Nyheter

Mikael Ymer tar sin första Challengertitel i Noumea

André Göransson tog sig till final i dubbelturneringen men föll mot rutinerade Dustin Brown och Donald Young.

Glädjeämnet från denna vecka blir såklart en första titel på Challengertouren för Mikael Ymer. Motståndaren Noah Rubin (135) hade siktet inställt på att försvara sin titel från 2018 men svensken ville annat och med siffrorna 63 63 stod det klart att den första titeln på Challengernivå var säkrad.


André Göransson, i par med Sem Verbeek, tog sig hela vägen till dubbelfinalen i Noumea. Där ställdes det svensk-holländska paret mot tysk-amerikanska duon Dustin Brown och Donald Young. Brown/Young gick segrande ur matchen med 75 64. Paret Göreansson/Verbeek spelar även tillsammans i Challengern i Canberra 6-12 januari.

Andreas Siljeström, i par med Luis David Martinez, tog sig till semifinal i Challengern i Orlando och Robert Lindstedt, i par med Milos Raonic, fick en liten revanch mot bröderna Bob & Mike Bryan i Brisbane som de slog ut i första omgången. Dock tog det stopp i kvartsfinalen för Lindstedt. Lindstedt tar nya tag och spelar ihop med Mathew Ebden i ATP turneringen i Sydney kommande vecka.

Tags
Back to top button